Szolgáltatásaink

#facebook #google #newsletter #fidelitycard #sms #directmail

HŰSÉGKÁRTYA RENDSZER

Tudod, hogyan teheted boltodat vásárlóid kedvencévé?

Mi tudjuk! Teljeskörű és személyre szabott hűségkártya rendszerünk lehetővé teszi számodra, hogy megismerd vásárlóidat, éreztesd velük, hogy fontosak neked. Felköszöntheted őket vagy személyre szabott ajánlatokat biztosíthatsz számukra.

Rendszerünk online, így vásárlóid a te arculatodra alakított felületen követhetik vásárlási előzményeiket, törzsvásárlói pontjaikat. Személyre szóló üzeneteket kaphatnak tőled (teljesen automatikusan!) e-mailben vagy akár SMS-ben is. Téged pedig grafikonos kimutatások és hasznos funkciók sora segítenek még jobb üzleti döntések meghozatalában. Mindezt logikusan felépített, jól áttekinthető kezelőfelületen keresztül.

És most 30 napig ki is próbálhatod! Teljesen ingyen!

FACEBOOK KAMPÁNY

Milyen lehet a világ egyik legjobb adatbázisa?

Meg tudjuk mutatni, sőt használhatod is! Igen, Románia leglátogatottabb közösségi portáljáról van szó, a Facebookról. Még minket is rendre elképesztenek a lehetőségek, amiket kínál!

 

Lássunk néhányat! 10 millió elérhető felhasználó csak Romániában, napi átlag 3 óra használat mellett! Bármilyen célcsoportot elérhetsz vele: többszáz kritérium alapján szűkíthető a célcsoportod, mint életkor, nem, lakhely, érdeklődési kör, fogyasztási szokások stb. Folyamatosan bővülő hirdetéstípusok arzenálja. Napi szinten tarthatod a kapcsolatot ügyfeleiddel. Tudsz ennél jobbat?

 

Kétségeid vannak, hogy ez kell-e neked? Kérdezd szakértőnket!

DIGITÁLIS NYOMTATÁS

Kézzelfogható formában szeretnéd tájékoztatni vásárlóidat?

És jól teszed! Legtöbben idejétmúltnak tekintik az offline megoldásokat, pedig sokan vannak még, akik ezt a megszokott, jól bevált közlésformát értékelik. Digitális világunkban a nyomtatott forma igazi klasszikus értéket képvisel!

 

Szórólap kellene, katalógus vagy akár plakát? Bármilyen méretben vagy vastagságban, fényesen vagy matton, egy vagy több oldalon, hajtva, tűzve, spirálozva. Megoldjuk!

 

Kérd ajánlatunkat!

SZAKMAI KONZULTÁCIÓ

Reklámozol, de nem jönnek a várt eredmények?

Van-e benne még több lehetőség? Hirdetésednek a megfelelő platformot választottad? Inkább csendben alkotó típus vagy, és nem igazodsz ki a reklámok zajos világában? Vagy bosszant, hogy mindent jól csinálsz, és a konkurencia mégis jobban teljesít?

 

Ha ezekhez hasonló kételyeid vannak, eljutottál a legfontosabb felismeréshez: a reklám egy önálló szakma! Te biztosan jobb vagy nálunk abban, amit csinálsz – nekünk pedig a reklám és marketing a területünk, és nagyon szeretjük. Szívesen segítünk neked megtalálni a porszemet a gépezetben.

 

Hívj és kérd a segítségünket!

ÜGYFÉLADATBÁZIS

Kínálnál autógumit annak, aki mindig kerékpárral jár?

Na ugye! Az ügyféladatbázis a hatékony marketing alapja. Nélküle üzeneteid a célcsoporton kívül olyanokhoz is eljutnak, akikhez nem kellene. Miért terheled hirdetéseidet pluszkiadásokkal, ha ugyanazt töredékéből is megoldhatod?

 

A jól felépített adatbázis olyan, mintha egyenként személyesen ismernéd ügyfeleidet. Segítségével mindig a megfelelő vásárlót szólíthatod meg – a megfelelő módon és időben.

 

Kérdésed van? Hívj!

SMS KAMPÁNY

Tudsz olyan eszközt, ami 100%-os elérést garantál vásárlóid fele?

Mert mi igen! Az SMS a maga közel 100%-os megtekintési arányával napjaink leghatékonyabb direkt marketing eszköze. De mitől olyan hatékony?

 

Mert szinte bárkit elérhetsz vele, méghozzá azonnal! Üzeneteidet garantáltan megtekintik. Vásárlóidat személyesen szólíthatod meg, és széles körben elérheted őket. Mérheted üzeneted hatékonyságát, és nyilvántarthatod elért célcsoportodat.

 

Mennyibe kerül? Kérd ajánlatunkat!

HÍRLEVÉL

Túl sokba kerülnek a szórólapok?

A hírlevél a legjobb alternatíva!

 

Miért? Ahhoz, hogy lásd a hírlevél valódi erejét, össze kell hasonlítanunk idősebb testvérével, a szórólappal.

 

A hírlevél online technológiára épül, ezért olyan lehetőségeket nyújt, amikről a szórólapok esetén csak álmodni tudtál. A hirdetésedet csak azokhoz kell eljuttatnod, akiket tényleg érdekel az ajánlatod. Nincs nyomtatás, terjesztés és többszáz megmaradt példány, így töredékébe kerül a kampányod. Klienseidhez másodpercek alatt eljut – még ahhoz is, aki nyaral vagy épp autóban ül. Láthatod, hányan olvasták el, és kik voltak azok. Követheted, mikor és melyik ajánlatod volt a legnépszerűbb.

 

Hogyan vitelezhető ki mindez? Kérdezz, elmondjuk!

DIREKT MARKETING LEVÉL

Kaptál már postán válaszborítékkal ellátott levelet?

Ha igen, akkor tudod, miről van szó. A postai direkt marketing levél igen hasznos megoldás olyan esetekben, amikor online eszközökkel valamiért nem tudod jól elérni ügyfeleidet.

 

Lehetnek például idősek, vagy a társadalom olyan rétegéhez tartozók, akik valamiért nehézkesen vagy nem szívesen használják a számítógépet, okostelefont. Vagy csak egy kis plusz figyelmet remélsz attól, hogy nem a megszokott helyen és módon szólítod meg őket.

 

A direkt marketing levél számos esetben bizonyul a legjobb megoldásnak, segítségével közvetlenül érheted el ügyfeleidet – akár a nevükön is szólíthatod őket.

 

Érdekel a lehetőség? Kérd ajánlatunkat!

WEBFEJLESZTÉS

Milyen online szolgáltatást várnak el tőled vásárlóid?

A vásárlók kényelmét szolgáló újítások elterjedése rendre ugyanazt a mintát követi: előbb különleges, később elvárás lesz belőle, végül a hiánya már frusztrálja a vásárlókat. Az elmúlt 50 évben végigszemlélhettük ezt a telefonnal, az utóbbi 20 évben a mobil elérhetőséggel, jelenleg pedig ugyanez történik a weboldalakkal is.

 

Sőt, ma már az sem elég, ha van weboldalad: vásárlóid kedvére valónak kell lennie! Ugyanis a gazdag kínálatból kiválogatják és előnyben részesítik a legjobbakat. Személyes kapcsolatfelvétel hiányában pedig hajlamosak az oldalad minőségét a szolgáltatásod minőségével azonosítani. Magyarán: egy olyan weboldal, amit nem a felhasználó szemével terveztek, még ronthat is a helyzeten.

 

Mi folyamatosan a felhasználók szemüvegén keresztül kémleljük a világot. Felkészült csapatunk az első perctől az utolsóig segít eligazodni a igények bonyolult világában, hogy vásárlóid valóban elégedettek lehessenek.

 

Szükséged van a szakértelmünkre? Keress minket!

ARCULATTERVEZÉS

Milyennek látnak téged a vásárlóid?

Oszlassunk el gyorsan egy gyakori tévhitet: a tervezett arculat célja nem az, hogy “szép” legyen – funkciója van: bizalmat ébreszt, képbe helyezi a vásárlóid, működőképessé teszi a kommunikációdat. Ha “szép”, azt okkal teszi. Ha nem, azt is!

 

Vásárlóid nem tudatosan ugyan, de már az első benyomások alapján érzéseket kezdenek társítani, formálni kezdik véleményüket. Egy jól felépített arculattal magad irányíthatod ezt a folyamatot. Te döntheted el, kik és hogyan érezzenek termékeid, szolgáltatásaid iránt.

 

Kérdéseid vannak? Válaszolunk rájuk!

GOOGLE ADS (ADWORDS)

Szeretnéd a megfelelő időben elérni a megfelelő közönséget?

A Google Ads (AdWords) a legismertebb keresőmotor, a Google online hirdetési rendszere, amely az internet felhasználóinak több mint 90%-át eléri.

 

A Google Ads segítségével a vállalkozásod pontosan azok az internetezők találják meg a Google-on, akik az általad hirdetett dolgokat keresik.

 

Kérj ajánlatot, tájékoztatást a lehetőségekről most, kötelezettségektől mentesen!