Képezd magad az otthonod/irodád kényelméből!

Az Instagram és Facebook képzéseink után, most a Google témakörben tanulni, haladni akaró erdélyi magyar vállalkozókhoz szólunk.  A személyes találkozó most nem lehetséges, ezért a képzésünket átszerveztük online.

Tulajdonképpen több előnye is van annak, hogy webinárium formájában találkozunk, így bízunk benne, hogy még többen tartotok velünk április 3-án.

Az egyik előny az, hogy az eredeti árhoz képest olcsóbban tudjuk ezt a képzést adni így az egész napos képzés ára 240 lej + TVA. Sőt, ezt most a saját komfortzónádban teheted meg.

 

Garantáljuk, hogy ugyanazt a mennyiségű tudást a képző átadja online is, mint offline tette volna, és így is lesz lehetőség a kérdéseiteket feltenni.

 

Nézzük, hogy mit fogunk

tanulni!

Hirdetésekkel a Google keresőben mindannyian találkoztunk már.
De vajon hogyan hozhatunk létre mi is ilyen szöveges hirdetéseket?
A folyamat manapság már nem teljesen triviális, bár nem is túl bonyolult.
Ez a webinár keretében megtanuljuk a kulcsszó kutatás mikéntjét, a kereső hirdetések létrehozását az alapoktól, lépésről lépésre.
Megnézzük, milyen egyszerű lehetőségei vannak ma egy helyi vállalkozónak, aki csak a környékén szeretne megjelenni termékeivel, szolgáltatásaival.
De a Google hirdetési rendszere nem csak ezt nyújtja: a Google Display Hálózat számos további lehetőséget kínál, így pénztárcánk és lehetőségeink függvényében számos weboldalon és mobil applikációban érhetjük el a számunkra fontos és releváns felhasználókat.
Hogyan célozhatjuk be a számunkra legfontosabb embereket?
Mi az a remarketing?
Hogyan jelenhetünk meg Gmailben? Megnézzük ezeket a lehetőségeket is.
A tréninget Geiger Tamás tartja.
Tamás Budapesten él és a JabJab Online Marketing csapatának a vezetője. 12 éve foglalkozik PPC-vel, ennél is több éve analitikával, az elsők között vetette bele magát a tag manager rendszerek mély bugyraiba. Mérnök informatikusként végzett szoftvertechnológia szakon, és a mai napig igyekszik kombinálni programozói tudást és a vállalkozóként szerzett üzleti és marketing tapasztalatot.

Ha eredményes évet szeretnél

a közösségi médiában,

csatlakozz!

A tréninget inkább kezdőknek ajánljuk:

Akik soha nem hirdettek Google-ön, és szeretnék megtanulni

Akik még csak most ismerkednek a Google Adwords rendszerével

Akik hoztak már létre hirdetést, de szeretnék azt egy profitól megtanulni

Ha a jelen gazdasági helyzetben szeretnéd a vállalkozásodból a legtöbbet kihozni, ha eredményes évet szeretnél a google lehetőségeit kiaknázva, FOGLALJ HELYET magadnak!

IDŐPONT

2020.04.03., péntek 10-17 óra –

szünetekkel

HELYSZÍN

Az otthonod, irodád


SZÜKSÉGES KELLÉKEK

 laptop/asztali gép, esetleg webkamera
A webinárium a 
Hangouts Meet felületén fog zajlani.

ÁR

240 lej + TVA

 

A képzésre 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Jelentkezz most! 

A  jelentkezéshez töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot