Servicii

#facebook #google #newsletter #fidelitycard #sms #directmail

SISTEM DE FIDELIZARE CU CARDURI

Știi cum poate deveni magazinul tău preferatul clienților?

Noi știm! Sistemul nostru de fidelizare cu carduri complet și personalizat îți face posibil să-ți cunoști clienții și să le comunici că îți sunt importanți. Îi poți felicita sau le poți asigura oferte personalizate.

 

Sistemul nostru este online, astfel cumpărătorii tăi își pot verifica istoricul tranzacțiilor și punctele de fidelitate pe o platformă realizată în conformitate cu imaginea ta. Pot primi mesaje personalizate de la tine (complet automat!) prin e-mail sau chiar și prin SMS. Iar prin intermediul rapoartelor cu grafice și al unor funcții utile vei putea lua niște decizii de afaceri mai bune. Toate acestea sunt accesibile printr-o platformă de administrare structurată logic și ușor de utilizat și de consultat.

 

Acum îl poți testa timp de 30 de zile! Absolut gratuit!

CAMPANIE PE FACEBOOK

Cum ar putea arăta una dintre cele mai bune baze de date ale lumii?

Ți-o putem prezenta, ba chiar mai mult, o poți folosi și tu! Da, este vorbă de cea mai vizitată rețea de socializare din România: Facebook. Chiar și noi suntem din când în când uimiți de posibilitățile pe care le oferă!

 

Să vedem câteva dintre aceste posibilități! 10 milioane de utilizatori doar în România care petrec, în medie, 3 ore zilnic pe Facebook! Poți ajunge la orice fel de grup țintă: grupul tău țintă poate fi segmentat pe baza a sute de criterii, precum vârstă, sex, domiciliu, domenii de interes, obiceiuri de consum etc. Este locul a multor tipuri de anunțuri care se dezvoltă în mod continuu. Poți ține legătura cu clienții tăi în fiecare zi. Ai o idee mai bună?

 

Nu ești sigur că ai nevoie de acest lucru? Întreabă expertul nostru!

IMPRIMARE DIGITALĂ

Dorești să-ți informezi clienții într-un mod concret?

Procedezi corect! Majoritatea clienților consideră soluțiile offline învechite, însă există încă mulți care apreciează această metodă de comunicare tradițională și obișnuită. În această lume digitală materialele tipărite reprezintă adevărate valori clasice!

 

Ai nevoie de flyere, cataloage sau afișe? În orice mărime sau cu orice grosime, lucioase sau mate, pe o pagină sau pe mai multe pagini, îndoite, prinse, spiralate. Noi găsim soluția!

 

Solicită oferta noastră!

CONSULTAȚIE PROFESIONALĂ

Îți promovezi produsele sau serviciile, însă fără rezultate?

Există mai multe posibilități? Ai ales platforma potrivită anunțului tău? Ești o fire creativă căreia îi place liniștea și nu te descurci în lumea gălăgioasă a reclamelor? Sau ești supărat că faci totul bine, însă concurența atinge totuși rezultate mai bune?

 

Dacă ai astfel de dubii, ai ajuns să realizezi cel mai important lucru: reclamele reprezintă un domeniu, un job separat! Sigur că tu ești mai bun în ceea ce faci, decât noi – iar noi ne simțim în largul nostru atunci când vine vorba de reclame și marketing, ceea ce este domeniul nostru de specialitate care ne place foarte mult. Te ajutăm cu cea mai mare plăcere să identifici problema.

 

Contactează-ne și solicită ajutorul nostru!

BAZA DE DATE A CLIENȚILOR

Ai promova anvelope auto pentru cei care merg întotdeauna pe bicicletă?

Na vezi! Baza de date a clienților reprezintă bazele unui marketing eficient. Fără această bază de date în afară de grupul țintă mesajele tale ajung și la cei la care nu ar trebui să ajungă. De ce să cheltuiești mai mult pe anunțuri dacă ai putea cheltui mai puțin?

 

O bază de date bine realizată este ca și cum ți-ai cunoaște personal toți clienții. Cu ajutorul acesteia te poți adresa întotdeauna cumpărătorului potrivit – în modul și timpul potrivit.

 

Ai nelămuriri? Contactează-ne!

CAMPANIE DE SMS

Știi un instrument care garantează că îți poți contacta în proporție de 100% clienții tăi?

Noi știm! SMS reprezintă cea mai eficientă metodă de marketing direct în zilele noastre – deoarece garantează o rată de vizualizare de aproape 100%. Dar de ce este atât de eficient?

 

Deoarece poți contacta aproape oricine, imediat! Mesajele tale vor fi vizualizate garantat. Te poți adresa personal cumpărătorilor tăi și poți contacta mulți dintre aceștia. Poți măsura eficiența mesajului tău și poți ține evidența grupului țintă căruia te-ai adresat.

 

Cât costă? Solicită oferta noastră!

NEWSLETTER

Flyerele costă prea mult?

Newsletterele reprezintă cea mai bună alternativă!

 

De ce? Pentru a înțelege puterea, eficiența newsletterului, trebuie să îl comparăm cu fratele lui cel mare, flyerul.

 

Baza newsletterului o reprezintă tehnologia online, de aceea oferă niște posibilități de care doar te-ai visat în cazul flyerelor. Anunțul tău trebuie să ajungă doar la cei care chiar sunt interesați de oferta ta. Nu există tipărire, distribuire și sute de exemplare rămase în plus, astfel campania ta costă mult mai puțin. Anunțul ajunge la clienții tăi în doar câteva secunde – chiar și la cei care sunt în concediu sau stau în mașină. Poți vedea câți l-au citit și cine au fost aceștia. Poți urmări care ofertă a fost cea mai populară și în ce perioadă.

 

Cum poate fi realizat acest lucru? Întreabă-ne, iar noi te lămurim!

SCRISOARE DE MARKETING DIRECT

Ai primit vreodată o scrisoare prin poștă cu un plic pentru răspuns?

Dacă da, știi deja despre ce este vorba. Scrisoarea de marketing direct trimisă prin poștă reprezintă o soluție foarte utilă în cazul în care din anumite motive nu îți poți ajunge la clienții tăi prin intermediul instrumentelor online.

 

Acești clienți pot fi de exemplu vârstnici sau pot aparține acelor grupuri ale societății cărora le este greu sau nu le place să folosească calculatorul sau telefoanele smart. Sau doar speri că poți atrage mai bine atenția oamenilor dacă li te adresezi într-un mod neobișnuit.

 

Scrisoarea de marketing direct se dovedește a fi cea mai bună soluție în multe cazuri, cu ajutorul acesteia poți ajunge la clienții tăi în mod indirect – îi poți spune chiar și pe nume.

 

Ești interesat de această posibilitate? Solicită oferta noastră!

WEB DEVELOPMENT

Ce fel de servicii online solicită clienții  de la tine?

Noutățile în domeniul serviciilor online, asigurând comfortul clienților urmăresc același șablon: în prima fază este interesant după care devine o necesitate, iar la urmă lipsa acestor servicii devine frustrantă. În ultimii 50 de ani am experimant acest fenomen în evoluția telecomuncației, în ultimii 20 de ani în evoluția telefoanelor mobile, iar acum același fenomen experimentăm în lumea paginilor web.

 

Mai nou nu este de ajuns nici faptul că ai un sit web: acesta trebuie să corespundă 100% așteptărilor clienților tăi, pentru că din cauza suprasaturației în piața siturilor web, se aleg cele mai bune și mai moderne, iar restul își pierd scopul. Lipsa contactului personal duce la concluzia că serviciile oferite și publicate pe sit web sunt identice cu calitatea propriu zisă al designului și aranjamentul acestora. Mai simplu pus: un sit web care nu este conceput si creat „cu ochii” utilizatorului ar putea să înrăutățească situația în loc să aducă clienți.

 

Noi explorăm posibilitățile întotdeauna prin ochii utilizatorilor. Echipa noastră experimentată ajută clienții să ia decizia corectă în alegera sitului care comunică informația dorită într-un mod ferm, simplu și cu un design modern, întotdeauna pentru satisfacția maximă al clienților tăi.

 

Ai nevoie de eperiența noastră profesională? Intră în legătură cu noi!

DESIGN CREATIV

Cum te văd clienții tăi?

Hai să uităm de un principiu greșit: rolul unui design creativ nu este frumusețea în sine – are funcționalități importante, cum ar fi: sugerează încredere, oferă o imagine de ansamblu despre servicii oferite clienților, îmbracă comunicația cu funcționalitate.

Dacă e frumos, are motiv să fie frumos!

 

Clienții tăi la prima vedere încep să creeze impresii, sentimente și păreri despre aspect, fără să-și dea seama. Cu un design creativ, bine construit, tu însuți poți controla și influența acest proces. Tu ești cel care decide cine și ce părere/sentiment își formează despre produsele și serviciile tale.

 

Ai întrebări? Intră în legătură cu noi și facem tot posibilul să ți-le răspundem.

GOOGLE ADS (ADWORDS)

Vrei să ajungi la audiența potrivită, la momentul potrivit?

Google (AdWords) este sistemul de publicitate a celui mai bine cunoscut motor de căutare, care ajunge la peste 90% din utilizatorii de Internet.

 

Cu ajutorul anunțurilor Google, compania ta poate afișa reclamele pentru clienți exact în momentul în care aceștia caută pe Google produsele sau serviciile pe care le oferi.

 

Cere o ofertă de preț, informații despre oportunități, fără nicio obligație!